Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan,geliştiren hür ve bilimsel düşünceyi ilke edinen insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluklarının bilincinde, toplumun mutluluğu ve gelişmesine katkıda bulunacak bireyler yetiştirecek bölgesinde örnek bir okul olmak.

Misyon: Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu; ulusal ve evrensel değerler içinde, insana odaklı çağdaş ve kaliteli bir eğitim anlayışı ile milli ve manevi değerlerine sahip çıkan felsefesiyle, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sosyal sorumluluk içinde, belirlenen hedeflere kararlılıkla yürüyecektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah Giriş : 08:40 Öğle Yemeği Çıkış: 12:15 Öğlen Giriş : 13:10 Okul Çıkışı : 14:45
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://zaferiyeabaliogluio.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir Mah. 24 Sok. No4 Denizli

Öğretim Şekli :Okulumuzda Tam gün (Normal) eğitim-öğretim yapılmaktadır.

Adres - Yenişehir Mah. 24 Sok. No4 Denizli

Ulaşım Okulumuza belediye otobüsleri ve minübüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.